Advertisements
Advertisements

The Calmth of the Snow

This blog's top support of 2018-2019:

ChildAid to Eastern Europe

O meni

61

Emri – Vadim Dovganyuk
Mosha – 15
Gjinia – Mashkull
Datëlindja – 7 Prill 2001
Vendlindja – Zaporizhia, Ukraine
Vendbanimi – Uryupinsk, Russia
Mardhëniet – Kam një të dashur
Paaftësitë – Autizëm
Hobi – Leximi, patinazhi artistik, kërcimi mbi akull dhe të dëgjoj muzik
Familja – Nëna ime biologjike jeton në Poloni, babai im biologjik nuk jeton më. Unë jetoj
me një familje adoptive me 4 motra e vëllezër më të mëdhenj dhe 2 më të vegjël.
Të tjera – Më pëlqen ngjyra e bardhë,hamsterat e dhelprat. Shpesh dëgjoj muzik arabike, shqiptare dhe turke.

Advertisements

SnowCalmth

Owner of this blog. Ukrainian Jew of Polish and Russian descent. Citizen of Ukraine, Russia, Poland, Germany, Sweden, the Netherlands, Belgium, the United Kingdom, Canada, and the European Union. Of Crimean Karaite, Crimean Tatar, and Krymchak heritage. Generally impartial at politics. Political syncretist. Opinionated but willing to listen to anyone's opinion. Currently below the age of majority. Certified mastering of 51 languages. Translator in service of Sony and Vivendi. Supporter of adoption and foster care. Mentor of 3 younger children. Previous foundling who now has been adopted. Diagnosed with health and mental health issues, but not disabled. Has a great love for anime, gaming, and TV series. Philanthropist. Sociology and social work student. Optimist in heart and soul.

© SnowCalmth, in name of Vadim Dovganyuk. All rights reserved. 2016 - 2019